KONYA / KARATAY - Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu

Mustafa BİNDEBİR - Okul Müdürü

Osmaniye doğumlu. İlköğretim ve ortaöğretimi Osmaniye´de tamamladı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (2002), Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tarih (2014), Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler  Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yüksek Lisans (2014) ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilgiler Eğitimi Yüksek Lisans (2021) eğitimlerini tamamladı.

2002 yılında Tarsus Kazım Taşkın İlköğetim Okulununda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak göreve başladı. Konya Bozkır Sarıoğlan YİBO, Derviş Mustafa Öztunç ve Hisarlık İlköğretim okullarında Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak çalıştıktan sonra 2008 yılında Bozkır İmam Hatip Lisesi müdür yardımcılığına atandı. 2011-2014 Bozkır Anadolu Lisesi müdürlüğü, 2014-2023 Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Mustafa BİNDEBİR, 02.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.